Ring til os på 23 69 97 00

Motorcykler til salg

Brugte motorcykler forhandles til en konkurrencedygtig pris

Hos Brauns MC Service MC-værksted i Sønder Felding, forhandler vi brugte motorcykler til kvalitetsbevidste købere i Herning og Sjern, som ønsker en flot motorcykel. Vil du gerne spare lidt penge, er brugte motorcykler et godt sted at starte, da toppen af prisen er taget af.

Vi har et bredt udvalg af forskellige mærker, modeller og ikke mindst årgange, hvor der er noget for enhver smag. Vi sælger til en konkurrencedygtig pris, så du kan erhverve dig en til billige penge, som måske er din første motorcykel, hvis du gerne vil prøve det af. Vi sørger naturligvis for, at din brugte motorcykel kører som smurt og er serviceret til fulde, før du køber den.

 

Køb brugte motorcykler og spar penge

Der er rigtig gode penge at spare ved at købe brugte motorcykler i stedet for nye. Er den brugt, er den også kørt til, derfor forhandler vi udelukkende motorcykler, der er brugte. Vi har selv repareret og serviceret dem, således at vi kan stå 100% inde for kvaliteten.​​

Er du interesseret i at se og måske prøve en motorcykel, er du velkommen til at kigge forbi butikken. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde en, der passer til dit temperament og stil. Vi rådgiver dig også om, hvordan du holder den bedst, samt hvor ofte den skal til service og meget andet.

 

Kontakt os for at høre mere om vores udvalg

Vi får hele tiden nye, brugte motorcykler til salg, hvorfor du er velkommen til at ringe at høre om, hvad vi nu har på lager. Ellers er du mere end velkommen til at komme at få en prøvetur, når du har tid og lyst. Vi tilbyder også kommisionssalg, hvis du har en motorcykel, du skal have solgt.

Ring for spørgsmål eller nærmere aftale på telefon 23 69 97 00 eller skrive på e-mail info@braunsmc.dk.​

“Justering , indkøring og optimering af karburator og indsprøjtningsmodeller på top moderne testbænk fra MJ Power. Salg og montering af dæk og reservedele. Styling og ombygninger.”​

 

“Jeg nyder at yde en super service og sørge for at din motorcykel bare er 100% i orden.”

“Der er altid kaffe på kanden og tid til en snak om netop dine behov!”​

 

– Brauns MC Service

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.